Välkommen till det Smarta Visitkoret

WSHARE.

Smart Visitkort i Rostfritt Stål

Blippa eller Skanna.

Blippa kortet mot en smartphone alternativt skanna QR-Koden på baksidan för att dela din digitala profil. Ingen app krävs!

Anpassad Design.

Skicka in din logga så graverar vi den tillsammans med ditt namn på kortet för en exklusiv och unik känsla.

Digitalt Visitkort.

Du har även en länk och en QR-Kod i bildformat som du kan ha i exempelvis din mailsignatur. Detta möjliggör att dela sin profil på distans.

Anpassad profil.

Vi skräddarsyr din profil efter dina behov. Du kan när som helst uppdatera denna om du exempelvis får en ny funktionallitet på din hemsida du vill dela.

VIDEO.

Hur ser kortet ut?

01

Skicka in din logga

Din logga graveras på korten tillsammans med namn

02

Välj din profil

Bestäm de knappar du vill ha på profilen, exempelvis telefonkontakt, hemsida och sociala medier

03

Vi skickar dig korten

När korten är klara så skickar vi ut dem med gratis frakt inom Sverige

Intryck.

Hur vil du att dina kunder uppfattar dig?

Att knyta nya affärsrelationer handlar om att bygga förtroende och göra ett bra intryck. Man ingår i affärer med människor man litar på. Vi har sett att många som är ledande inom sin respektive bransch väljer att använda sig utav WSHAREs smarta visitkort för att styrka sin position som marknadsledare. Vill du uppfattas som den som ligger på efterkälken eller vill du ge ett första intryck som sent kommer glömmas?

PROFIL.

Anpassa din profil efter det du behöver

PROFIL.

Anpassa din profil efter det du behöver

SNABBT

Läs av kortet genom att antingen “blippa”, eller scanna av QR koden på baksidan av kortet.

ENKELT

Dela all information direkt till motpartens telefon. Ingen app behövs!

ANPASSA

Välj precis vad du vill ha på kortet. Allt från telefonnummer till formulär eller infoblad.

wshare

kliv in i 2021.

VISA ATT DU ÄR I FRAMKANT

Vill du vara den som ger ett pappersvisitkort som tappas bort i jackfickan, eller vill du göra ett proffsigt intryck?

SKAPA FLER AFFÄRER

Underlätta för dina kunder genom att ge dem tillgång till allt som behövs digitalt.

Vad står WSHARE för?

Att investera i mänskliga relationer är av största vikt i affärsvärlden såväl som i privatlivet. “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Dagens teknologiska utveckling går snabbare än någonsin, men ändå så använder vi väldigt utgångna metoder för att dela kontaktinformation mellan varandra. Det är dags för något som är mer ögonhöjande än gamla pappersvisitkort.

Det är dags för WSHARE.

Visionen

Vår vision har varit att revolutionera visitkortsbranschen och hjälpa företag att sluta dela ut papperslappar. Vi har nu tagit ytterligare ett steg i detta och målet är att hjälpa företag att implementera ett nytt digitalt verktyg i sitt arbetssätt gentemot sina kunder.

Vi älskar att arbeta med inspirerande och innovativa människor och vi letar alltid efter nya företag att samarbeta med. Vi brinner för känslan att tillsammans med våra kunder komma på nya idér där WSHARE som verktyg kan hjälpa dem att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke.

Framför allt så ska vi se till att inget innovativt företag ska använda sig av pappersvisitkort som hamnar i fickan med godispappret.

INTYG.

Vad säger våra kunder?

Mikael Nyqvist

Bergendahls El Projekt

Bye-bye paper business cards… A digital card with all your information with a link to the company’s website and social pages and in my case courses and my own LinkedIn profile. An appreciated card at business meetings with customers and suppliers that is very easy to use at meetings in my everyday life even now in the pandemic. A safe way to use now with social distance and also in the future with real meetings.

Isak Jarl

För oss som arbetar inom tech-startup så finns det få produkter som drar till sig så mycket uppmärksamhet som mitt wshare black. Träffar så rätt dessutom! Redan vid tidigt skede kunde jag se en ljus framtid för wshare. Tacksam samarbetspartner

SKAFFA WSHARE.

Lämna dina kontaktuppgifter